Verloskundigenpraktijk ’t Kroontje

VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK 'T KROONTJE

Verloskundigenpraktijk ’t Kroontje bestaat uit een klein, ervaren team van verloskundigen. Zij bieden persoonlijke zorg rondom zwangerschap. Van echo’s in eigen praktijk, begeleiding bij de bevalling en thuiscontroles na de bevalling. Voor verloskundigenpraktijk ’t Kroontje hebben wij een nieuwe website gemaakt en hebben wij een brandshoot gedaan. 

WEBSITE DESIGN

Voor verloskundigenpraktijk ‘t Kroontje is een compleet nieuwe website gebouwd. De website heeft een overzichtelijk en minimalistisch ontwerp, waardoor toekomstige ouders gemakkelijk alle benodigde informatie kunnen vinden.  

Bij het ontwerp en de ontwikkeling van de website is veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid. Zo wordt de website optimaal weergegeven op zowel desktops, laptops als mobiele apparaten, zodat bezoekers de website probleemloos kunnen bekijken, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Doordat het ontwerp aansluit bij de huisstijl van de praktijk en de onepager gevuld is met persoonlijke foto’s, weerspiegelt de website precies waar ‘t Kroontje voor staat: persoonlijke zorg rondom de zwangerschap.

BEN JE ER KLAAR VOOR OM ONLINE OP TE VALLEN?