Diëtistenpraktijk Vitaminn

DIËTISTENPRAKTIJK VITAMINN

Diëtiste Lilian focust zich op verschillende aspecten van gezondheid en voeding. Met haar advies op maat en professionele begeleiding zullen cliënten de juiste stappen zetten richting een gezonder leven. Voor de praktijk hebben we een branding gemaakt met een nieuw logo, kleuren, lettertype en visuele elementen. De nieuwe look moest een persoonlijke touch en een gezonde uitstraling krijgen. Daarom hebben we gekozen voor een fris kleurenpalet, beelden van gezond, kleurrijk eten en persoonlijke portretten / teksten.

MAATWERK WEBSITE

Voor Diëtistenpraktijk Vitaminn hebben wij niet alleen een nieuwe branding ontworpen, maar ook een gloednieuwe website gebouwd. Neem een kijkje op de website en ontdek hoe het deskundige en persoonlijke karakter van de praktijk op elke pagina terugkomt.

OVER DE SAMENWERKING

In oktober 2023 een eerste gesprek met Abel en Danique gehad over de nieuwe website van Diëtistenpraktijk Vitaminn. Hiermee zijn zij aan de slag gegaan. Zij hebben heel goed aangevoeld waar Diëtistenpraktijk Vitaminn voor staat en daarmee de juiste uitstraling aan de website gegeven. In januari 2024 is de website online gegaan. Tot nu toe heb ik alleen maar complimenten ontvangen over het mooie en toegankelijke resultaat. Abel en Danique hebben het hele traject goed begeleid en geregeld. Van begin tot eind heb ik alle vertrouwen gehad in een goed resultaat.

LILIAN – DIËTISTENPRAKTIJK VITAMINN

BEN JE ER KLAAR VOOR OM ONLINE OP TE VALLEN?