Visuals & Stories logo

PORTFOLIO

OVER ONS

Visuals & Stories

HI, EN WELKOM

Wij zijn Abel en Danique en runnen de creatieve studio Visuals & Stories, waar je terecht kunt voor website design, social media beheer en contentcreatie. Onze grootste passie is creëren, visualiseren en ontwerpen.

Wij maken vanuit heel de wereld creaties voor ondernemers. Momenteel werken we vanuit het zonnige Málaga!

HOW IT ALL STARTED

Met onze eerste professionele camera op zak maakten wij onze eerste reis samen naar de Spaanse zon op Mallorca. Wij ontdekten de mooiste plekken van het eiland en legden dit vast in beeld én tekst. Enthousiast deelden wij onze reisverhalen en ervaringen met het thuisfront. Wat begon als een hobby, groeide met twee extra camera’s, een drone en een GoPro uit tot een eigen reisblog, HappyTravelSpots, die wij in 2018 zijn gestart.

Niet alleen onze liefde voor reizen is zo gegroeid, ook de passie voor het creëren is er altijd geweest. Na veel positieve reacties op onze foto’s, video’s en verhalen kozen wij ervoor om te gaan creëren voor andere ondernemers zoals jij. Dit doen wij bij Visuals & Stories door jouw ideeën aan te horen, uit te werken en jouw merk tot leven te brengen met pakkende creaties. 

THIS IS HOW WE ROLL, SHALL WE CO-CREATE?

Ons werk is pas geslaagd wanneer jij tevreden bent, en daar is teamwork voor nodig! Samen komen wij tot de kern van jouw merk. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal, drijfveren en doelen. Bij Visuals & Stories doen wij er alles aan om jouw merk door en door te leren kennen. Op die manier sluiten onze creaties aan bij jouw wensen, eisen en bij de behoeftes van jouw klanten. Zo komt jouw unieke merkverhaal tot leven, val je op in jouw branche én trek je jouw ideale klanten aan.
1/3
Met jouw input, maken wij verschillende moodboards en concepten die laten zien wat jij kunt verwachten van het eindresultaat! Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en zorgen wij ervoor dat jij helemaal enthousiast bent over jouw nieuwe website, social media feed en foto’s en video’s.
2/3
Bij Visuals & Stories gaan wij altijd een stap verder om jouw merk naar the next level te brengen. Wij gaan niet voor doorsnee creaties, maar creëren unieke websites, een strategische social media feed en foto’s en video’s van hoge kwaliteit. Wij geloven erin dat dit het verschil maakt en geïnteresseerden verandert in vaste, tevreden klanten.
3/3
Previous
Next

DEZE ONDERNEMERS GINGEN JOU VOOR 

Wij hebben allebei onze eigen expertise, waar wij elkaar perfect mee aanvullen. Dat maakt Visuals & Stories all-round inzetbaar!

Abel bedenkt vaak de concepten.
Danique en haar camera zijn een onlosmakelijk duo, ze fotografeert het liefst heel de dag door.
Danique stort zich volledig in het maken van creatieve designs.
Visualsandstories.nl
Danique zet de punten op de i.
Abel versterkt de beelden met video’s, die de sfeer en beleving van jouw merk uitstralen.
Abel brengt deze vervolgens tot leven in werkende websites.