Gratis social media scan

ONTVANG EEN GRATIS SOCIAL MEDIA SCAN

Social media is dé plek waar je jouw passie kunt omzetten in een merk, waar je jouw producten of diensten kunt promoten en waar je een betrokken online community kunt opbouwen! Wil je aan de slag gaan met jouw socials en ontdekken waar kansen liggen voor verbetering, groei en optimalisatie? Vraag dan nu een GRATIS social media scan aan!

WAAROM EEN GRATIS SOCIAL MEDIA SCAN?

Met onze gratis social media scan krijg je antwoord op de volgende vragen:

Hoe kan ik mijn kanalen met kleine aanpassingen aantrekkelijker en beter vindbaar maken?  

Hoe kan ik mijn social media beter inzetten om mijn online doelen te behalen?

Met welke content kan ik mijn ideale klanten aanspreken?

Welke aanpassingen kan ik doorvoeren in mijn strategie om meer impact en succes te behalen op social media? 

HOE WERKT HET?

Je ontvangt een uitgebreid rapport met persoonlijk advies en groei-, content- en strategietips om jouw social media doelen beter te behalen, jouw kanalen beter in te zetten en kansen beter te benutten. We beoordelen jouw social media op onder andere:

✓ Doelen en strategie: We bekijken of je duidelijke doelen hebt voor jouw social media die aansluiten bij jouw zakelijke doelen.

✓ De look en uitstraling van jouw socials: Straalt jouw social media uit waar jij voor staat? Maak je gebruik van een consistente branding, zoals kleuren en tone of voice?

✓ Content en relevantie: Is jouw content relevant voor jouw doelgroep? Is er (genoeg) variatie in het type content en wat is de kwaliteit van de content? 

✓ Online community: We evalueren hoe betrokken en interactief jouw doelgroep / volgers zijn. Waar liggen kansen om volgers actiever te betrekken bij jouw bedrijf? 

✓ Analyse van prestaties: We bekijken jouw statistieken en geven advies hoe je jouw strategie kunt aanpassen om jouw social media doelen beter te bereiken.

Heb je altijd al willen weten hoe je jouw social media kunt verbeteren, zodat je beter jouw doelgroep aanspreekt, meer klanten geïnteresseerd maakt in jouw producten of diensten en betere resultaten kunt behalen? Dan is dit jouw kans!

✓ Je bent een ambitieuze ondernemer die producten verkoopt of diensten aanbiedt. 

Je plaatst regelmatig op social media, maar merkt dat je het moeilijk vindt om de juiste content te maken voor jouw doelgroep, dat je vastloopt in jouw bereik, interactie met jouw doelgroep of je wilt de mening van een expert over de look van jouw social mediakanalen, strategie en content.

✓ Je staat open om waardevolle feedback te ontvangen.

Zet de eerste stap naar krachtige socials door een gratis social media scan aan te vragen. Ontvang een helder overzicht van de huidige staat van jouw social media en ontdek mogelijkheden voor:

✓ Verbeterde betrokkenheid: Optimaliseer jouw kanalen om volgers te boeien.

✓ Verhoogde zichtbaarheid: Versterk jouw merk op social media en trek meer aandacht van jouw doelgroep.

✓ Creatieve strategie: Krijg suggesties voor een strategie die bij jou, jouw doelgroep en jouw doelen past.

Stap 1: Vul het formulier onderaan deze pagina in om jouw gratis social media scan aan te vragen.

Stap 2: We nemen contact met jou op om jou en jouw bedrijf te leren kennen. We bespreken jouw social media doelen, doelgroep en de punten waar je tegenaan loopt waar je graag advies over zou willen ontvangen. Zo kunnen wij een analyse op maat uitvoeren en gericht advies geven voor verbeteringen.

Stap 3: We krijgen graag toegang tot jouw social mediakanalen om een kijkje te kunnen nemen achter de schermen. 

Stap 4: We voeren een grondige analyse uit, waarbij we jouw social mediakanalen tot in detail onder de loep nemen op het gebied van content en prestaties.

Stap 5: Je ontvangt een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en aanbevelingen, inclusief inzichten om jouw strategie aan te passen. We gaan met jou in gesprek om de feedback te bespreken en al jouw vragen te beantwoorden.

Uiteraard ben je vrij om zelf aan de slag te gaan met de verbeterpunten, maar het is ook mogelijk om onze hulp in te schakelen om jouw social media te optimaliseren en de aanpassingen door te voeren.

// HAAL ALLES UIT JOUW SOCIALS - CLAIM NU JOUW GRATIS SOCIAL MEDIA SCAN // HAAL ALLES UIT JOUW SOCIALS - CLAIM NU JOUW GRATIS SOCIAL MEDIA SCAN // HAAL ALLES UIT JOUW SOCIALS - CLAIM NU JOUW GRATIS SOCIAL MEDIA SCAN //

VRAAG JOUW GRATIS SOCIAL MEDIA SCAN AAN

Vul het aanvraagformulier in, zodat we contact met jou kunnen opnemen. Wij zijn enthousiast om jou en jouw bedrijf beter te leren kennen, waardoor we een passend advies kunnen geven om jouw social media een boost te geven! 

Belangrijk om te weten: We hebben slechts één plek per maand voor de gratis social media scan. Wacht dus niet te lang en dien snel jouw aanvraag in om verzekerd te zijn van deze waardevolle analyse voor jouw zakelijke social mediakanalen.