Gratis website scan

ONTVANG EEN GRATIS WEBSITE SCAN

We geloven in de kracht van unieke en doelgerichte websites. Ben je benieuwd naar de prestaties van jouw huidige website? Ontvang nu een GRATIS website scan om inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor verbetering en optimalisatie.

WAAROM EEN GRATIS WEBSITE SCAN?

Een website is vaak de eerste kennismaking die potentiële klanten met jouw merk hebben. Een goed werkende website is belangrijk voor het aantrekken van bezoekers en het behouden van hun aandacht. Met onze gratis website scan krijg je antwoord op de volgende vragen:

✓ Op welk vlak kan mijn website verbeterd worden voor een optimale gebruikerservaring?

✓ Hoe presteert mijn website op het gebied van snelheid en hoe zijn de algemene prestaties?

✓ Is mijn website voldoende beveiligd? Zo niet, welke potentiële risico’s zijn mogelijk het gevolg?

✓ Komt de boodschap die ik wil overbrengen duidelijk over op mijn website?

✓ Is mijn website zo ontworpen dat ik mijn doelen optimaal kan bereiken?

HOE WERKT HET?

✓ Een uitgebreid rapport met bevindingen en aanbevelingen. We beoordelen jouw website op onder andere:

  • Het ontwerp: Straalt het uit waar je voor staat? Is het ontwerp aantrekkelijk genoeg om bezoekers verder te laten kijken op jouw website?
  • Technische aspecten: We controleren de snelheid, beveiliging en zoekmachine-optimalisatie (SEO) van jouw website.
  • Effectiviteit: We bekijken of jouw calls-to-action overtuigend zijn en of de inhoud (zowel tekst als afbeelding) de aandacht van bezoekers trekt en hen overtuigt om acties te ondernemen, zoals aanmelden voor een nieuwsbrief, contact opnemen of een product bestellen.
  • Gebruikerservaring: We beoordelen de gebruiksvriendelijkheid, inclusief mobielvriendelijkheid. We verplaatsen ons in jouw ideale klanten en controleren of informatie gemakkelijk te vinden is en of de navigatie op de website soepel verloopt.

✓ Persoonlijk advies voor het verbeteren van jouw websiteprestaties.

✓ Een overzicht van mogelijke maatwerkoplossingen die bij jouw bedrijf passen.

Heb je altijd al willen weten hoe je jouw website kunt verbeteren, zodat je beter jouw doelgroep aanspreekt, meer klanten geïnteresseerd maakt in jouw producten of diensten en betere resultaten kunt behalen? Dan is dit jouw kans!

✓ Je bent een ambitieuze ondernemer die producten verkoopt of diensten aanbiedt. 

Je hebt een website, maar merkt dat het verkeer naar jouw website uitblijft of je wilt de mening van een expert over jouw websitedesign, -teksten en -prestaties.

✓ Je staat open om waardevolle feedback te ontvangen.

Door een gratis website scan aan te vragen, leg je de basis voor een succesvolle online aanwezigheid. Ontvang een duidelijk overzicht van de huidige staat van jouw website en ontdek mogelijkheden voor:

✓ Verhoogde conversies: Optimaliseer jouw website om bezoekers om te zetten in klanten.

✓ Betere vindbaarheid: Verhoog jouw positie in zoekresultaten en trek meer organisch verkeer aan.

Doordacht design: Krijg suggesties voor een design dat aansluit bij jouw merkidentiteit en doelen. 

Stap 1: Vul het formulier onderaan deze pagina in om jouw gratis website scan aan te vragen.

Stap 2: We nemen contact met jou op om jou en jouw bedrijf te leren kennen. We bespreken jouw doelen voor de website, jouw doelgroep en de punten waar je tegenaan loopt waar je graag advies over zou willen ontvangen. Zo kunnen wij een analyse op maat uitvoeren en gericht advies geven voor verbeteringen.

Stap 3: We krijgen graag toegang tot jouw website om achter de schermen mee te kunnen kijken. 

Stap 4: We voeren een grondige analyse uit, waarbij we jouw website tot in detail onder de loep nemen op het gebied van design en prestaties.

Stap 5: Je ontvangt een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en aanbevelingen. We gaan met jou in gesprek om de feedback te bespreken en al jouw vragen te beantwoorden.

Uiteraard ben je vrij om zelf aan de slag te gaan met de verbeterpunten, maar het is ook mogelijk om onze hulp in te schakelen om jouw website te optimaliseren en de aanpassingen door te voeren.

// HAAL ALLES UIT JOUW WEBSITE - CLAIM NU JOUW GRATIS WEBSITE SCAN // HAAL ALLES UIT JOUW WEBSITE - CLAIM NU JOUW GRATIS WEBSITE SCAN // HAAL ALLES UIT JOUW WEBSITE - CLAIM NU JOUW GRATIS WEBSITE SCAN //

VRAAG JOUW GRATIS WEBSITE SCAN AAN

Vul het aanvraagformulier in, zodat we contact met jou kunnen opnemen. Wij zijn enthousiast om jou en jouw bedrijf beter te leren kennen, zodat we persoonlijke tips kunnen geven om jouw website online op te laten vallen!

Belangrijk om te weten: We hebben slechts één plek per maand voor de gratis website scan. Wacht dus niet te lang en dien snel jouw aanvraag in om verzekerd te zijn van deze waardevolle analyse voor jouw zakelijke website.