HAPPYTRAVELSPOTS

HAPPYTRAVELSPOTS

Het begon allemaal met een gedeelde passie; de wereld ontdekken en alle avonturen en reizen vastleggen. Na elke reis kan HappyTravelsSpots niet wachten om tips via verhalen, foto’s en video’s te delen met mede reisverslaafden. Voor HappyTravelSpots hebben wij een website gemaakt en beheren wij de social media.

MAATWERK WEBSITE + BLOG

Voor HappyTravelSpots hebben we een uitgebreide website gemaakt die speciaal is ontworpen voor het delen van reisfoto’s en -blogs. De blog is voorzien van een handige zoekfunctie, waardoor reizigers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Bovendien is de website beschikbaar in meerdere talen, waardoor avonturiers van over de hele wereld waardevolle tips en inspiratie kunnen opdoen voor hun volgende reis.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Voor HappyTravelSpots is een social media-strategie ontworpen om meer (trouwe) volgers, websitebezoekers en daarmee meer inkomsten te genereren. De strategie is gebaseerd op een succesvol hashtag- en doelgroeponderzoek, waardoor er content gecreëerd kan worden die de juiste doelgroep bereikt.

BEN JE ER KLAAR VOOR OM ONLINE OP TE VALLEN?