Visuals & Stories logo

HAPPYTRAVELSPOTS

HAPPYTRAVELSPOTS

Het begon allemaal met een gedeelde passie; de wereld ontdekken en alle avonturen en reizen vastleggen. Na elke reis kan HappyTravelsSpots niet wachten om tips via verhalen, foto’s en video’s te delen met mede reisverslaafden. Voor HappyTravelSpots hebben wij een website gemaakt en beheren wij de social media.

WEBSITE DESIGN

Voor HappyTravelSpots is een uitgebreide website gecreëerd, speciaal ontworpen voor het delen van reisfoto’s en -blogs. De blog is uitgerust met een handige zoekfunctie, waardoor reizigers moeiteloos kunnen vinden wat ze zoeken. Daarnaast is de website in meerdere talen beschikbaar, waardoor avonturiers van over de hele wereld hier waardevolle tips en inspiratie kunnen opdoen voor hun volgende reis. 

SOCIAL MEDIA BEHEER

Voor HappyTravelSpots is een social media-strategie ontworpen om meer (trouwe) volgers, websitebezoekers en daarmee meer inkomsten te genereren. De strategie is gebaseerd op een succesvol hashtag- en doelgroeponderzoek, waardoor er content gecreëerd kan worden die de juiste doelgroep bereikt.

Interesse in een samenwerking? Leuk! Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen.