Visuals & Stories logo

PORTFOLIO

KLAVERTJE VIER KRAAMZORG

Visualsandstories

KLAVERTJE VIER KRAAMZORG

CONTENTCREATIE, WEBSITE DESIGN & DRUKWERK

Met veel warmte, enthousiasme, deskundigheid en ruimte voor persoonlijke aandacht geeft Klavertje Vier Kraamzorg je een heerlijke en zorgeloze kraamtijd. Voor dit mooie kraambureau mochten wij een nieuwe website inclusief foto’s en video maken. Ook hebben we een visitekaartje, stickers en een flyer ontworpen.

CONTENTCREATIE

VOLGENDE

WEBSITE DESIGN

website nodig

ONE LEAF IS FOR HOPE,
A SECOND FOR FAITH,
THE THIRD IS FOR LOVE,
AND A FOURTH FOR LUCK.

BRAND VIDEO

DRUKWERK

flyer laten maken
visitekaartje nodig
sticker design maken

DRUKWERK

sticker design maken

LIEVE WOORDEN OVER DIT PROJECT

Danique en Abel zijn enthousiast, energiek en zitten vol met leuke ideeën. En weten waarover ze het hebben als het gaat om het bouwen van een mooie website. Ik ben heel blij dat ik ze heb mogen leren kennen. Zij hebben voor mijn kraambureau een hele mooie website gemaakt wat volledig voldoet aan mijn wensen. Zwangeren koppelen terug dat zij zich hebben ingeschreven voor kraamzorg bij ons door het zien van de website. Duidelijk beschreven, foto’s van het team en recensies over onze zorg.

Danique en Abel houden ook mijn website bij. Door de korte lijnen staat er binnen enkele dagen weer een nieuwsitem of een nieuwe recensie op. Ik word nog iedere keer blij als ik naar de website kijk, en dat gun ik anderen ook.

Dank jullie wel!

MIRJAM – KLAVERTJE  VIER  KRAAMZORG 

Interesse in een samenwerking? Leuk! Neem gerust contact met ons op.