Visuals & Stories logo

KLAVERTJE VIER KRAAMZORG

KLAVERTJE VIER KRAAMZORG

Met veel warmte, enthousiasme, deskundigheid en ruimte voor persoonlijke aandacht geeft Klavertje Vier Kraamzorg je een heerlijke en zorgeloze kraamtijd. Voor dit mooie kraambureau mochten wij een nieuwe website inclusief foto’s en video maken. Ook hebben we drukwerk verzocht en beheren we de social media kanalen.

WEBSITE DESIGN

De nieuwe website van Klavertje Vier Kraamzorg straalt dezelfde warmte en zorg uit als het kraambureau zelf. Om dit te realiseren hebben we de website vormgegeven met een zacht kleurenpalet en een rustige lay-out.

De persoonlijke elementen, foto’s en video’s zorgen ervoor dat toekomstige gezinnen zich welkom voelen vanaf het allereerste moment. 

DRUKWERK

flyer laten maken
visitekaartje nodig
sticker design maken

DRUKWERK

sticker design maken

LIEVE WOORDEN OVER DIT PROJECT

Danique en Abel zijn enthousiast, energiek en zitten vol met leuke ideeën. En weten waarover ze het hebben als het gaat om het bouwen van een mooie website. Ik ben heel blij dat ik ze heb mogen leren kennen. Zij hebben voor mijn kraambureau een hele mooie website gemaakt wat volledig voldoet aan mijn wensen. Zwangeren koppelen terug dat zij zich hebben ingeschreven voor kraamzorg bij ons door het zien van de website. Duidelijk beschreven, foto’s van het team en recensies over onze zorg.

Danique en Abel houden ook mijn website bij. Door de korte lijnen staat er binnen enkele dagen weer een nieuwsitem of een nieuwe recensie op. Ik word nog iedere keer blij als ik naar de website kijk, en dat gun ik anderen ook.

Dank jullie wel!

MIRJAM – KLAVERTJE  VIER  KRAAMZORG 

Interesse in een samenwerking? Leuk! Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen.