WEBSITETODAY.NL

WEBSITETODAY

WebsiteToday bestaat uit een klein, ervaren team van internetexperts. Zij bieden diensten aan op het gebied van website-ontwikkeling, webshops, branding, hosting, website-onderhoud en nog veel meer! Voor WebsiteToday hebben wij de social media-accounts LinkedIn en Instagram voorzien van een nieuw design en zorgen we voor het maandelijkse beheer van deze kanalen.

REDESIGN INSTAGRAM

Het nieuwe Instagram-design van WebsiteToday is volledig afgestemd op hun huisstijl. Wij hebben templates voor berichten gecreëerd, covers voor highlights ontworpen, en een nieuwe profielfoto toegevoegd. Ook is de biografie herschreven om deze te optimaliseren voor SEO-doeleinden. 

REDESIGN LINKEDIN

De huisstijl van WebsiteToday is ook consequent toegepast op LinkedIn, met op maat gemaakte templates, een banner en een nieuwe profielfoto. De bedrijfsinformatie is bijgewerkt en de gedeelde content zal de zichtbaarheid van het bedrijf vergroten.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Visuals & Stories beheert de social media-accounts van WebsiteToday op maandelijkse basis. 

CONTENTCREATIE OP MAAT

We creëren content in de vorm van visuals, video’s & stories. De content sluit aan bij de huisstijl.

CONTENTKALENDERS

We zijn verantwoordelijk voor het opstellen van contentkalenders met inhoud die relevant en boeiend is voor de doelgroep.

SOCIAL MEDIA STRATEGIE

We analyseren de social media statistieken om de strategie te verbeteren om in het vervolg betere resultaten te behalen.

OVER DEZE SAMENWERKING

Visuals & Stories managen nu geruime tijd onze socials. Ik kan niet anders zeggen dan dat het echt heel fijn en goed is wat zij doen en aanleveren. Elke week ontvang ik een bericht met een nieuw voorstel dat voortkomt uit de vooropgestelde contentkalender. Vervolgens ontvang je een zeer uitgebreide rapportage waarin resultaten en doelstellingen getoetst en gecheckt worden met een passend advies voor de komende periode. Klasse!

RICK – WEBSITETODAY

BEN JE ER KLAAR VOOR OM ONLINE OP TE VALLEN?