Visuals & Stories logo

PORTFOLIO

SOCIAL MEDIA BEHEER

LET’S GET SOCIAL

Wij als ambitieuze ondernemers weten als geen ander hoe belangrijk het is om een bedrijf online te presenteren. En daarvoor zijn aantrekkelijke social mediakanalen onmisbaar. De kanalen zijn voor veel doelen in te zetten. Denk aan klantenbinding, entertainment, bekendheid, verkoop, educatie en nog veel meer. Maar het beheren van social media kan tijdrovend en lastig zijn. Loop jij vast in het bedenken van content en het vinden van de juiste strategie? Wij helpen jou daar graag mee!

Als ambitieuze ondernemers weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om jouw bedrijf online te presenteren. En daarvoor zijn aantrekkelijke social mediakanalen onmisbaar. De kanalen zijn voor veel doelen in te zetten. Denk aan klantenbinding, entertainment, bekendheid, verkoop, educatie en nog veel meer. Maar het beheren van social media kan tijdrovend en lastig zijn. Loop jij vast in het bedenken van content en het vinden van de juiste strategie? Wij helpen jou daar graag mee!

Spendeer meer tijd aan jouw business en minder aan social media. Als je jouw social media beheer aan ons uitbesteed, kun je focussen op andere belangrijke taken. Wij creëren een op maat gemaakte social media-strategie die past bij jouw bedrijf, doelen en ideale klanten. Er verschijnen regelmatig updates en relevante content op jouw socials en wij zorgen ervoor dat de look & feel perfect uitstraalt waar jij voor staat.

En dat is nog niet alles. Je krijgt meer online zichtbaarheid, bereikt jouw ideale klanten en bouwt aan een trouwe online community. Wij zorgen voor eenheid en creativiteit op jouw socials, zodat jij meer leads en webverkeer genereert en als bedrijf kan groeien. We got you!

Visualsandstories.nl
social media beheer

Spendeer meer tijd aan jouw business en minder aan social media. Als je jouw social media beheer aan ons uitbesteed, kun jij je focussen op andere belangrijke taken. Wij creëren een op maat gemaakte social media-strategie die past bij jouw bedrijf, doelen en ideale klanten. Er verschijnen regelmatig updates en relevante content op jouw socials en wij zorgen ervoor dat de look & feel perfect uitstraalt waar jij voor staat.

En dat is nog niet alles. Je krijgt meer online zichtbaarheid, bereikt jouw ideale klanten en bouwt aan een trouwe online community. Wij zorgen voor eenheid en creativiteit op jouw socials, zodat jij meer leads en webverkeer genereert en als bedrijf kunt groeien. We got you!

 
Mockup mobiel design

IT IS TIME TO SHARE YOUR STORY AND LET’S GO VIRAL WITH IT.

STRATEGIEVORMING

Het hebben van een goede social media-strategie is een must. Als je weet welke doelen je wilt behalen en wie jouw ideale klanten zijn, kun je gericht content creëren die je op de juiste kanalen kunt delen. 

WAT IS INBEGREPEN?

Doelstelling formuleren

Welke boodschap wil je overbrengen?

Hashtag- en doelgroeponderzoek 

Kanalen bepalen waarop je actief wilt zijn

Bepalen hoe vaak en wanneer je gaat plaatsen

Contentvormen bepalen

Tips voor het optimaal inrichten van jouw social mediakanalen (bedrijfsinformatie, storytelling, look & feel)

Mockup ipad design

Keuze uit: Instagram, Pinterest, TikTok, Facebook

Keuze uit: Instagram, Pinterest,
TikTok, Facebook

social media beheer

Duur van het project: 3-4 weken
Keuze uit: Instagram, Pinterest,
TikTok, Facebook

REDESIGN MY SOCIALS 

Dit pakket geeft je alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met jouw social media-accounts. Wij creëren consistentie en eenheid op al jouw online kanalen. 

WAT IS INBEGREPEN?

Strategievorming (zie pakket 1)

Het doortrekken van jouw huisstijl op al jouw social mediakanalen

Instagram highlights inrichten en covers ontwerpen

Templates voor verschillende social mediakanalen

Herschrijven van jouw biografie (SEO proof)

Mockup mobiel design

Duur van het project: 3-4 weken
Keuze uit: Instagram, Pinterest, TikTok, Facebook

MANAGE MY SOCIALS

Met dit pakket houden wij maandelijks jouw social mediakanalen up to date. De berichten zijn afgestemd op de interesses van jouw ideale klanten. Hier doen we van te voren onderzoek naar. We delen berichten met een impactvolle waarde, waarmee wij het juiste bereik creëren, dat voor jouw meer terugkerende klanten, aankopen en dus omzet oplevert. 

WAT IS INBEGREPEN?

Op maat gemaakte social media-strategie (zie pakket 1)

Redesignen van jouw socials (zie pakket 2)

Een overzichtelijke contentkalender waarin alle content ideeën voor de hele maand zijn gebundeld

Wekelijks bewerken, schrijven en plaatsen van content

Interactie met jouw (ideale) klanten

Analyseren en rapporteren van de statistieken

* Wij geven altijd de mogelijkheid om content vooraf te controleren. 

Mockup mobiel

Keuze uit: Instagram, Pinterest, TikTok, Facebook

Keuze uit: Instagram, Pinterest,
TikTok, Facebook

Visualsandstories.nl
Visualsandstories.nl

EXTRA OPTIE

CONTENTCREATIE BIJ
JOU OP LOCATIE

Met deze extra optie geef je echt álles uit handen. Wij komen maandelijks bij je langs om foto’s en video’s te maken met onze eigen apparatuur. Vervolgens editen wij dit zelf en plaatsen wij wekelijks op jouw socials. 

Wil je liever een losse dienst afnemen? Zoals bijvoorbeeld het inrichten en redesignen van jouw instagram highlights, foto- of videobewerking of alleen een hashtag onderzoek? Ook dat is mogelijk! Neem grust contact met ons op bij vragen of interesse.

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je ooit overwogen om het beheer van jouw social media uit te besteden, maar ben je nog niet helemaal overtuigd of het voor jou werkt? Ontdek wat je kunt verwachten van social media uitbesteding in onze FAQ’s!

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Als je geen tijd, middelen of expertise hebt om effectief jouw online zichtbaarheid te verbeteren en jouw ideale klanten te bereiken.

Wij bieden volledig beheer van je sociale mediakanalen aan. Dit omvat het creëren van een social media-strategie, het opstellen van contentkalenders, het maken van content, het plaatsen van berichten, het monitoren van resultaten en het beantwoorden van vragen van klanten.

Wij volgen jouw richtlijnen. Zo weten wij waar jij voor staat, wat jouw bedrijf uniek maakt en wat je wilt uitstralen op social media.

We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we jouw bedrijf en social media doelen bespreken. Daarna gaan we aan de slag om een plan te maken dat helemaal past bij jouw wensen en doelen. Vervolgens maken we een contentkalender en zorgen ervoor dat jij regelmatig updates krijgt over hoe jouw social media kanalen presteren.

De prijzen hangen af van jouw specifieke behoeften en doelen, zoals het aantal social media kanalen dat wij voor jou beheren, hoe vaak wij posts plaatsen en welke werkzaamheden wij voor jou doen. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Als social media experts beschikken wij over de kennis en ervaring om jouw bedrijf succesvol op de kaart te zetten. Wij weten precies hoe we een effectieve social media-strategie kunnen ontwikkelen en prikkelende content kunnen creëren. Door ons voortdurend op de hoogte te houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen op social media, kunnen wij jouw merk laten opvallen en jouw boodschap op de juiste manier overbrengen aan jouw ideale klanten.

Zeker weten! Het is belangrijk om betrokken te blijven bij jouw socials, zodat je altijd op de hoogte blijft van wat er speelt. We houden je daarom up-to-date over de voortgang en zorgen ervoor dat de strategie altijd past bij jouw visie.

Je ontvangt iedere maand een rapportage waarbij jij inzicht krijgt in je paginastatistieken, de ontwikkelingen en groei van jouw merk op social media. Met deze informatie passen we de strategie aan en helpen we jouw doelen te bereiken.