Visuals & Stories logo

Social Media beheer

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Wil jij jouw bedrijf laten groeien op social media en ondertussen de volledige focus op het ondernemen houden? Dat kan als je jouw social media beheer aan Visuals & Stories uitbesteedt!

STRATEGIEVORMING

Het hebben van een goede social media-strategie is een must. Als je weet welke doelen je wilt bereiken en wie jouw ideale klanten zijn, kun je gericht content creëren die je op de juiste kanalen kunt delen. 

Strategievorming: We beginnen met een grondige analyse van jouw huidige social mediakanalen, doelgroep en hashtags. Op basis daarvan ontwikkelen we een strategie om jouw online aanwezigheid te versterken en jouw doelen te bereiken.

Social media doelen: Samen formuleren we duidelijke doelen voor jouw social media-activiteiten. Of het nu gaat om klantenbinding, entertainment, bekendheid, verkoop, educatie of andere doelen, we zorgen ervoor dat jouw strategie hierop aansluit.

Kanalen bepalen: We bepalen welke social media kanalen het meest geschikt zijn voor jouw doelen en doelgroep. Zo zet je de juiste platforms in om jouw boodschap effectief over te brengen.

Postfrequentie: We stellen een gedetailleerd schema op met de meest effectieve frequentie en tijdstippen voor het plaatsen van berichten op jouw social mediakanalen. Dit zorgt voor consistentie en maximaliseert de betrokkenheid van jouw volgers.

Contentvormen: Op basis van jouw doelen bepalen we de meest geschikte contentvormen om jouw boodschap over te brengen. Denk aan afbeeldingen, video’s, tekstuele posts, infographics of een combinatie van verschillende formats, we helpen je bij het kiezen van de juiste mix.

Maandelijks analyserapport: We monitoren en analyseren voortdurend de prestaties van jouw social mediakanalen. Maandelijks ontvang je een gedetailleerd rapport met statistieken zoals volgersgroei, betrokkenheid bij berichten, klikken en conversies. Op basis van deze gegevens kunnen we de strategie verder optimaliseren om de beste resultaten te behalen.

Ondersteuning en advies: We bieden doorlopende ondersteuning en advies om jou te helpen bij het beheren en optimaliseren van jouw social mediakanalen. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden, tips te geven over het optimaliseren van jouw profielen en content, en suggesties te doen voor jouw storytelling, look & feel en om jouw strategie te verbeteren. We passen de strategie ook aan op basis van veranderende behoeften en trends in de social media-wereld.

Maandelijkse ondersteuning

Onze diensten zijn volledig op maat gemaakt en de prijs is afhankelijk van het aantal social mediakanalen waarvoor we een strategie gaan opstellen. We maken graag een offerte die perfect aansluit bij jouw behoeften en budget. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend voorstel.

SOCIAL MEDIA REDESIGN

Als wij jouw social mediakanalen redesignen, ontvang je alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met het consistent plaatsen van berichten. Met het nieuwe design creëer je eenheid en creativiteit op al jouw social mediakanalen en straal je professionaliteit uit. Met ons redesignpakket leggen we de basis voor een succesvolle online aanwezigheid, terwijl jij de vrijheid behoudt om jouw social mediakanalen actief en betrokken te beheren.

Look & feel: We trekken jouw huisstijl en gewenste uitstraling door op al jouw social mediakanalen om merkconsistentie te waarborgen.

Profiel-optimalisatie: We optimaliseren jouw profielpagina’s. We updaten profielfoto’s, biografieën, contactgegevens en links naar andere relevante platforms of websites.

Instagram highlights: We bepalen de onderwerpen voor jouw Instagram Highlights die de belangrijkste aspecten van jouw merk of bedrijf benadrukken. We richten de highlights in en creëren  covers die passen bij jouw huisstijl.

Social media templates: We leveren templates voor verschillende social mediakanalen, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn. Deze templates maken het mogelijk dat je consistent berichten kunt plaatsen en ze geven jouw kanalen een professionele uitstraling.

3-4 weken

Onze diensten zijn volledig op maat gemaakt en de prijs is afhankelijk van het aantal social mediakanalen dat we gaan redesignen. We stellen graag een pakket samen dat perfect aansluit bij jouw behoeften en budget. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend voorstel.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Als wij maandelijks jouw social mediakanalen beheren, zorgen wij ervoor dat deze continu up-to-date zijn. We stemmen de berichten af op de interesses van jouw ideale klanten, waarnaar we van tevoren onderzoek doen. We delen impactvolle berichten, waarmee we het juiste bereik creëren, waarde toevoegen voor jouw bedrijf, jouw betrokkenheid vergroten en jouw doelgroep aanspreken. Zodat jij op de lange termijn kunt groeien op social media!

Strategievorming: We bepalen de strategie en redesignen jouw social media kanalen (wat hieronder valt kun je terugvinden in de omschrijvingen van bovenstaande diensten ‘strategievorming’ en ‘social media redesign’. 

Contentstrategie: We stellen een plan op voor het maken en delen van boeiende en relevante content op jouw social mediakanalen. We bedenken ideeën om te plaatsen, we stellen contentkalenders op, we plannen content in en definiëren jouw unieke stem en stijl.

Visuele contentcreatie: We ontwerpen aantrekkelijke en op maat gemaakte visuals, zoals afbeeldingen, infographics en banners, die passen bij jouw bedrijf en doelgroep. Als extra add-on kunnen we maandelijks bij jou op locatie content creëren. Met deze extra optie geef je echt álles uit handen. Wij komen bij je langs om foto’s en video’s te maken van jouw dienst / product / bedrijf.

● Tekstuele contentcreatie: Naast het visuele aspect, kunnen we ook ondersteuning bieden bij het schrijven van boeiende en overtuigende teksten voor jouw social media berichten. We zorgen voor pakkende en goed geformuleerde berichten die aansluiten bij jouw merkstem en de behoeften van jouw doelgroep. Of het nu gaat om informatieve posts, promoties, aankondigingen of interactieve vragen, we zorgen ervoor dat jouw berichten de gewenste impact hebben en betrokkenheid genereren. Onze tekstuele contentcreatie draagt bij aan het versterken van jouw merkidentiteit en het effectief overbrengen van jouw boodschap op social media.

Maandelijks analyserapport: We monitoren en analyseren voortdurend de prestaties van jouw social mediakanalen. Maandelijks ontvang je een gedetailleerd rapport met statistieken zoals volgersgroei, betrokkenheid bij berichten, klikken en conversies. Op basis van deze gegevens kunnen we de strategie verder optimaliseren om de beste resultaten te behalen.

Ondersteuning en advies: We bieden doorlopende ondersteuning en advies om jou te helpen bij het beheren en optimaliseren van jouw social mediakanalen. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden, tips te geven over het optimaliseren van jouw profielen en content, en suggesties te doen voor jouw storytelling, look & feel en om jouw strategie te verbeteren. We passen de strategie ook aan op basis van veranderende behoeften en trends in de social media-wereld.

Ons social media management wordt aangeboden op een maandelijkse abonnementsbasis.

Onze diensten zijn volledig op maat gemaakt en de prijs is afhankelijk van het aantal social mediakanalen dat we gaan beheren. We stellen graag een offerte op die perfect aansluit bij jouw behoeften en budget. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend voorstel.

WELKE DOELEN KUN JE MET SOCIAL MEDIA MANAGEMENT BEREIKEN?

ONS SOCIAL MEDIA MANAGEMENT IS IETS VOOR JOU ALS...

JIJ JE HIERIN HERKENT!

LIEVER LOSSE DIENSTEN AFNEMEN? OOK DAT KAN!

FAQ'S

Heb je ooit overwogen om het beheer van jouw social media uit te besteden, maar ben je nog niet helemaal overtuigd of het voor jou werkt?

↴ Ontdek wat je kunt verwachten van social media uitbesteding in onze FAQ’s. 

Als je geen tijd, middelen of expertise hebt om effectief via social media jouw online zichtbaarheid te verbeteren en jouw ideale klanten te bereiken. 

Aantrekkelijke social mediakanalen zijn onmisbaar voor een goede online zichtbaarheid. De kanalen zijn voor veel doelen in te zetten. Denk aan klantenbinding, entertainment, bekendheid, verkoop, educatie en nog veel meer! Maar het beheren van social media kan tijdrovend en lastig zijn. Loop jij vast in het bedenken van content en het vinden van de juiste strategie? Wij helpen jou daar graag mee!

Wij bieden volledig beheer van jouw social mediakanalen aan. Dit omvat het creëren van een social media-strategie, het opstellen van contentkalenders, het maken van content, het plaatsen van berichten, het monitoren van resultaten en het aangaan van de interactie op jouw kanalen. 

Wij volgen jouw richtlijnen. Zo weten wij waar jij voor staat, wat jouw bedrijf uniek maakt en wat je wilt uitstralen op social media. 

We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we jouw bedrijf leren kennen en de social media doelen bespreken. Daarna gaan we aan de slag om een plan te maken dat helemaal past bij jouw wensen, ideale klanten en doelen. Vervolgens stellen we maandelijks contentkalenders op, inclusief de onderwerpen, visuals en tekst en wachten we op jouw akkoord voordat we gaan plaatsen. Via analyserapporten zorgen wij ervoor dat jij maandelijks updates ontvangt over hoe jouw social media kanalen presteren. En beschrijven we duidelijk hoe we nog meer uit jouw social mediakanalen kunnen halen met een doordachte strategie die telkens wordt aangepast op nieuwe doelen en trends. 

De prijzen zijn afhankelijk van jouw specifieke behoeften en doelen, zoals het aantal social mediakanalen dat wij voor jou beheren, hoe vaak wij posts plaatsen en welke werkzaamheden wij voor jou uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Als social media experts beschikken wij over de kennis en ervaring om jouw bedrijf succesvol op de kaart te zetten. Wij weten precies hoe we een effectieve social media-strategie kunnen ontwikkelen en prikkelende content kunnen creëren. Door onszelf voortdurend op de hoogte te houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen op social media, kunnen wij jouw bedrijf laten opvallen en jouw boodschap op de juiste manier overbrengen aan jouw ideale klanten.

Zeker weten! Het is belangrijk om betrokken te blijven bij jouw social mediakanalen, zodat je altijd op de hoogte blijft van wat er speelt. We houden je daarom up-to-date over de voortgang en zorgen ervoor dat de strategie altijd past bij jouw visie.

Je ontvangt iedere maand een rapportage waarbij jij inzicht krijgt in je paginastatistieken, de ontwikkelingen en groei van jouw bedrijf op social media. Met deze informatie passen we de strategie aan en helpen we jou om jouw online doelen te bereiken. 

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?