Visuals & Stories logo

WEBSITE DESIGN

WEBSITE DESIGN

Wil je een website laten maken waarmee je online zichtbaar bent? Wij helpen je daar graag mee. Jouw website is jouw online visitekaartje en hiermee maak je een eerste indruk bij jouw potentiële klant. So, let it stand out!

Met onze minimalistische, unieke en overzichtelijke stijl van websites maken, wordt in één oogopslag duidelijk waar jouw websitebezoekers naartoe moeten navigeren. Waar zij meer informatie over jouw merk en producten / diensten kunnen vinden en hoe zij met jou in contact kunnen komen. 

Visuals & Stories streeft niet alleen naar een mooi website design, maar het moet ook een werkend en passend ontwerp zijn voor mobiel, tablet én desktop. Zodat jouw ideale klanten blijven doorscrollen, verder klikken, enthousiast worden en overgaan tot actie, zoals een aankoop of aanmelding.

Stap 1: Strategie & Doelstellingen
Wij willen jouw merk, doelen, drijfveren en verhaal door en door leren kennen. Zodat wij een op maat gemaakte website kunnen maken, precies zoals jij jouw website altijd voor ogen hebt gehad. Zo kun je als trotse ondernemer jouw website aan de buitenwereld laten zien en de concurrentie aangaan in jouw branche.
Stap 2: Ontwerp & Visualisatie
Op basis van de verzamelde informatie gaan we aan de slag met het ontwerp van de website. We creëren visuele concepten die de structuur, lay-out en visuele elementen van de website weergeven. Hierbij houden we rekening met jouw merkidentiteit en zorgen we voor een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp.
Stap 3: Ontwikkeling & Implementatie
Er vinden meerdere conceptrondes plaats en zodra het ontwerp is goedgekeurd, beginnen we met de ontwikkeling van de website. We zetten de ontwerpen om in functionele webpagina's, met werkende links, contactformulieren, interactieve elementen. Tijdens deze fase testen we de website, ook voor mobiel en tablet, om ervoor te zorgen dat alles werkt en goed staat.
Stap 4: Lancering & Ondersteuning
Na het testen en verfijnen van de website is het tijd voor de lancering. Jouw website gaat live! Na de lancering staan we altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden bij het onderhouden van de website.
Previous slide
Next slide

SIGNALEN DAT HET TIJD IS VOOR EEN NIEUWE WEBSITE

LAAT JOUW MAATWERK WEBSITE BOUWEN

Jouw merk is uniek en dat willen wij ook doorvertalen naar jouw website. Visuals & Stories maakt geen gebruik van standaard templates en daardoor zal de website precies uitstralen wat jouw merk onderscheidt van de rest.  

● Brainstormsessie: We starten met een brainstormsessie waarin we jouw wensen en doelen helder krijgen. We bespreken de mogelijkheden en kijken naar de ideale lay-out en indeling van de website, evenals de structuur van individuele pagina’s. Op deze manier zorgen we ervoor dat de website perfect aansluit bij jouw merkidentiteit en doelstellingen.

Vrij in te delen pagina’s: Bij ons krijg je de vrijheid om 6 pagina’s naar keuze in te vullen. Denk aan een homepagina, dienstpagina’s, een blogsectie of een over ons pagina, wij zorgen ervoor dat elke pagina aansluit bij jouw specifieke eisen en functionaliteiten. Bovendien is het mogelijk om tegen een meerprijs extra pagina’s toe te voegen.

● Responsive design: We maken een website die perfect werkt op verschillende apparaten. We zorgen ervoor dat jouw website volledig responsive is en optimaal functioneert op mobiele telefoons, tablets en desktops. Hiermee bied je jouw bezoekers een fijne gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

SEO-optimalisatie: Een mooie website is één ding, maar gevonden worden in zoekmachines is net zo belangrijk. Wij zorgen voor SEO-optimalisatie, waardoor jouw website zoekmachinevriendelijk wordt. We implementeren relevante zoekwoorden, optimale metatags en een goede sitestructuur, zodat je beter zichtbaar bent in de zoekresultaten.

Ondersteuning na lancering: Onze service houdt niet op na de lancering van jouw website. We bieden volledige ondersteuning om je te helpen bij het onderhouden en updaten van jouw website. Of het nu gaat om technische vragen, het toevoegen van nieuwe inhoud of het aanpassen van functionaliteiten, wij staan altijd klaar om jou te assisteren.

Om een website op maat te laten maken bij Visuals & Stories, zijn er enkele belangrijke stappen die we samen met jou willen doorlopen. Hieronder vind je een overzicht van wat wij van jou als klant verwachten:

Inspiratie verzamelen: We moedigen je aan om inspiratie te verzamelen en jouw visie met ons te delen. Dit kan worden gedaan door middel van referentiewebsites, kleurenschema’s, typografievoorkeuren en andere visuele elementen die jou aanspreken. Op basis van deze informatie zullen wij een moodboard maken waarin we jouw wensen en de gewenste uitstraling van de website vastleggen. Dit zal als leidraad dienen bij het ontwerpproces.

Domeinnaam afsluiten: Om jouw unieke online aanwezigheid te creëren, vragen we je om een domeinnaam af te sluiten, zoals bijvoorbeeld www.visualsandstories.nl. We kunnen je hierbij adviseren en assisteren om de perfecte domeinnaam te kiezen die past bij jouw merkidentiteit.

Hostingpakket afsluiten: Om jouw website online te kunnen laten zien, is een hostingpakket vereist. We vragen je om een hostingpakket af te sluiten bij een hostingprovider naar keuze. Indien gewenst, kunnen we je aanbevelingen doen en advies geven bij het selecteren van een betrouwbare hostingdienst.

Elementen Pro-abonnement afsluiten: Wij bouwen onze websites met behulp van het Elementor Pro-softwarepakket, een betrouwbare en makkelijke website bouwer voor WordPress websites. We vragen je om een Elementor Pro-abonnement af te sluiten, zodat we jouw website kunnen ontwikkelen en beheren met behulp van deze tool. Mocht je hulp nodig hebben bij het selecteren van het juiste abonnement, staan we klaar om je te begeleiden en adviseren.

Content aanleveren: Om jouw website op maat te maken, hebben we inhoud nodig. Dit zijn onder andere teksten, afbeeldingen, logo’s en eventuele andere media die je wilt toevoegen aan de website. We zullen je voorzien van richtlijnen om de content in de juiste vorm aan te leveren, zodat we deze kunnen integreren in het ontwerp. Heb je niet de tijd of expertise om professionele teksten en foto’s en video’s te maken? Wij kunnen voor jou de content creëren

8-10 weken

Onze diensten zijn volledig op maat gemaakt en de kosten zijn afhankelijk van jouw doelen, omvang en complexiteit van de website. We maken graag een offerte op maat op basis van jouw specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een prijsopgave.

BREID JOUW WEBSITE UIT MET ONZE ADD-ONS

FAQ'S

We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over onze diensten, het proces en wat we kunnen bieden om jouw online aanwezigheid te versterken. Daarom hebben we de veelgestelde vragen voor jou beantwoord om je meer inzicht te geven wanneer je kiest voor een op maat gemaakte website door Visuals & Stories. Mocht je vraag hier niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

↴ Ontdek wat je kunt verwachten wanneer wij jouw website ontwerpen en bouwen in onze FAQ’s.

Een professionele website is essentieel voor jouw bedrijf omdat het jouw online visitekaartje is. Het helpt je om jouw merkidentiteit te tonen, jouw producten of diensten te presenteren en potentiële klanten te bereiken en te overtuigen waarom zij voor jou zouden moeten kiezen.

De tijd die nodig is om een website op maat te maken, is afhankelijk van de complexiteit en functionaliteiten die je nodig hebt. Gemiddeld duurt het proces tussen de 8 en 10 weken, maar dit kan variëren afhankelijk van de specifieke vereisten van jouw project.

Ja, we kunnen jouw bestaande website upgraden en transformeren naar een op maat gemaakte website. We zullen de nodige stappen ondernemen om de gewenste verbeteringen aan te brengen en ervoor te zorgen dat jouw nieuwe website aan jouw verwachtingen voldoet.

Ja, zeker! Als webdesigners hebben we expertise in het ontwikkelen van een samenhangende branding en huisstijl die past bij jouw bedrijf. We kunnen je begeleiden bij het definiëren van jouw merkidentiteit, inclusief het creëren van een uniek logo, kleurenpalet, typografie en andere visuele elementen die consistent worden toegepast op jouw website en andere marketingmaterialen. Door een sterke branding en huisstijl te creëren, helpen we je om een herkenbare en professionele uitstraling te krijgen die past bij jouw bedrijf en je onderscheidt van de concurrentie. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen met jouw branding en huisstijl.

Ja, als webdesigners hebben we ervaring met SEO (zoekmachineoptimalisatie) en kunnen we jouw website ontwikkelen met basis SEO-fundamenten. We zorgen voor het gebruik van relevante zoekwoorden, verbeteren de gebruikerservaring en implementeren technieken om de zichtbaarheid van jouw website in zoekmachines te vergroten. 

Onze diensten zijn volledig op maat gemaakt en de kosten zijn afhankelijk van jouw doelen, omvang en complexiteit van de website. We maken graag een offerte op maat op basis van jouw specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een prijsopgave.

We kunnen je adviseren en begeleiden bij het selecteren van een betrouwbare hostingprovider en het registreren van een domeinnaam. Hoewel we deze services niet direct aanbieden, kunnen we je wel aanbevelingen doen op basis van onze ervaring.

Ja, we bieden ondersteuning na de lancering van jouw website. Of het nu gaat om technische vragen, het toevoegen van nieuwe functionaliteiten of het updaten van content, ons team staat klaar om je te helpen en te ondersteunen, zodat jouw website up-to-date en optimaal blijft functioneren.

Ja, we zorgen ervoor dat jouw website wordt gebouwd met behulp van een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS), zodat je zelf eenvoudig content kunt bijwerken, toevoegen of verwijderen zonder technische kennis.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?