Visuals & Stories logo

PORTFOLIO

WEBSITE DESIGN

Visuals & Stories

Wil je een website laten maken waarmee je online zichtbaar bent? Wij helpen je daar graag mee. Jouw website is jouw online visitekaartje en hiermee maak je een eerste indruk bij jouw potentiële klant. So, let it stand out!

LET’S MAKE THE BEST FIRST IMPRESSION

MET EEN UNIEKE WEBSITE

Website design mockup
Professionele content maken

LET’S MAKE THE BEST FIRST IMPRESSION

Wil je een website laten maken waarmee je online zichtbaar bent? Wij helpen je daar graag mee. Jouw website is jouw online visitekaartje en hiermee maak je een eerste indruk bij jouw potentiële klant. So, let it stand out!

website design nodig
website design nodig

MINIMALISTISCH, UNIEK EN OVERZICHTELIJK,
DAT IS ONZE STIJL VAN WEBSITES MAKEN 

Website design nodig

MAATWERK VOOR EEN DESIGN 
DAT JOUW MERK WEERSPIEGELT

Wij willen jouw merk, doelen, drijfveren en verhaal door en door leren kennen. Zodat wij een op maat gemaakte website kunnen maken, precies zoals jij jouw website altijd voor ogen hebt gehad. Zo kan je als trotse ondernemer jouw website aan de buitenwereld laten zien.

Jouw merk is uniek en dat willen wij ook doorvertalen naar jouw website. Visuals & Stories maakt geen gebruik van standaard templates en daardoor zal de website helemaal JOUW MERK uitstralen. 

PROFESSIONEEL EN FUNCTIONEEL

Met onze minimalistische, unieke en overzichtelijke stijl van websites maken, wordt in één oogopslag duidelijk waar jouw websitebezoekers naartoe moeten navigeren. Waar zij meer informatie over jouw merk en producten / diensten kunnen vinden en hoe zij met jou in contact kunnen komen. 

Visuals & Stories streeft niet alleen naar een mooi website design, maar het moet ook een werkend en passend ontwerp zijn voor mobiel, tablet én desktop. Zodat jouw ideale klanten blijven doorscrollen, verder klikken, enthousiast worden en overgaan tot actie, zoals een aankoop of aanmelding.

PROFESSIONEEL EN FUNCTIONEEL

website design nodig

VAN CONCEPT TOT WERKENDE WEBSITE 

Zodra je de concepten goedkeurt, zetten wij het design in WordPress om in een werkende website, die gemakkelijk te onderhouden is. Dit is het technische gedeelte wat bij het bouwen van websites komt kijken. Wij voorzien de website van klikbare links en iconen. Daarnaast focussen wij op de veiligheid, snelheid, vindbaarheid van jouw website en de optimalisatie voor mobiel, tablet en desktop.

 ZO KUNNEN WE JOU HELPEN

website nodig
website nodig

Duur van het project: 8-10 weken

BOUW JOUW UNIEKE EN OP MAAT GEMAAKTE WEBSITE 

Duur van het project: 8-10 weken.

Heb je al een huisstijl met een logo, typografie, kleuren en stijlelementen? Dan kunnen wij meteen voor jou aan de slag. Als je dit nog niet hebt, kun je ons naar de mogelijkheden vragen.

WAT VRAGEN WE VAN JOU? 

Domeinnaam afsluiten (zoals www.visualsandstories.nl).

WordPress abonnement afsluiten.

Hostingpakket afsluiten.  

Content aanleveren.

Inspiratie verzamelen en verwerken in een moodboard, waarin ook jouw wensen naar voren komen.

Jouw domeinnaam en hosting sluit je zelf af. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dat snappen we! Wij helpen je graag. Visuals & Stories geeft  je advies over de juiste partijen. 

WAT IS INBEGREPEN?

Brainstormsessie waarin wij jouw wensen helder krijgen, mogelijkheden bespreken en kijken naar de lay-out (indeling) van de pagina’s.

6 pagina’s die in te vullen zijn naar keuze.

Een responsive website (werkend voor mobiel, tablet en desktop).

Het Google en zoekmachine vriendelijk maken (SEO) van jouw website.

Tips over hoe je de website zelf kunt onderhouden.

EXTRA OPTIES

BREID JOUW WEBSITE VERDER UIT

Voeg extra’s toe aan jouw website.  

Website teksten schrijven / redigeren

Webshop 

Blog

Extra pagina’s

Website onderhoud

Heb je nog andere ideeën voor jouw website, die niet tussen de extra opties staan? Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Liever een pakket op maat? Ook dat kan, neem gerust contact op voor de mogelijkheden.